Két szőke a Balkánon

Friss topikok

  • Balt: Tepca itt földrajzilag beazonosítható: www.maplandia.com/serbia-and-montenegro/crna-gora/tepca Á... (2011.08.04. 21:02) Jé, az a bácsi a könyvből!
  • ddq (törölt): hangproba egyeskettes (2010.10.08. 14:57) Melyik Sári a drogbáró?
  • sgergely: A helyekről rakhatnátok be linket google mapsról vagy gps koordinátákat :) (2010.10.01. 14:53) Menni Albánia 2.
  • Balt: Bár ez talán kevésbé izgat utasként. :) Vagyis: volt, hogy bevertük a fejünket a tetőbe. :) (2010.09.22. 20:27) Mai adag...
  • Balt: @Balt: Mert a feltöltött plázs elég kiábrándító. Pláne, ha innen közelít az ember: egy laktanya mö... (2010.09.22. 20:17) Jó karma

Linkblog

Melyik Sári a drogbáró?

2010.10.05. 15:25 koocos

Az biztos nem titok már, hogy a szőke Balkán-kommandó 2 tagból áll. Nos az egyikünk, Sári neve meglehetősen nagy derültséget váltott ki Montenegróban és Albániában is, de mivel nem értettük a nyelvüket, sokáig homályos volt, mi a nagy röhögés tárgya. Valami perverz szó? Vagy jelent valami izé, vicceset?

Aztán megütötte a fülünket az Interpol szó, majd valaki nínózást imitált, akkor esett le, hogy egy körözött bűnözőről van/lehet szó. Külön derültséget váltott ki annak imitálása, mi lenne, ha Sári tényleg a körözött bűnöző lenne:) Amikor hazajöttem, utánanéztem ki is ez a fickó.

Csak a nevük hasonló...de melyikük melyik?:)

Darko Sarics szerb drogbáró. Nagy balhét robbantott ki a közelmúltban azzal, hogy 2005-ben kérelmet nyújtott be szlovák állampolgárságért, majd ezt egy évvel később meg is kapta.  A férfit azzal vádolják, hogy 2,7 tonna kokaint csempészett Latin-Amerikából, ahol ültetvényei vannak. Jelenleg az Interpol körözi.

„Szerb lapértesülések szerint a szerb Speciális Bíróság ideiglenesen elkobozta Sarics vagyonát, mely többmillió eurót ér. Az állítólagos drogbáró a tulajdonosa a Kragujevác központjában működő Kazino éjszakai klubnak, több háza van Belgrádban, Újvidéken, a Palicsi tónál és más szerb városokban. Ingatlanjai közé tartozik egyebek mellett egy 180 négyzetméter alapterületű lakás Belgrádban és 15 építkezési telek Újvidék közelében. Két hatalmas új háza van, és felfedeztek a nevére szóló több bankszámlát is, amelyeken többmillió dinár van”.

A IGAZI Saricsról olvashattok itt és itt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanblondtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr542346953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása